joi, ianuarie 25, 2007

Oxford Street in Ghana


12 Comments:

Blogger rookie1ja said...

hi,

I have just noticed that you link to my site http://hlavolamy.szm.sk/brainteasers/

you might be interested in fact that I have moved the whole web to new domain brainden.com

the old link won't work anymore

9:34 p.m.  
Blogger This is Dandu said...

ok, thanks. i'll change it

1:34 p.m.  
Anonymous Anonim said...

as avea si io o intrebare: ce mama draq cautati voi in ghana?:))

8:09 p.m.  
Blogger valrossie said...

The Ministry of Tourism and Diasporan Relations is to redesign the Osu Oxford Street, a premier business centre in Accra, to become a world- class commercial avenue to boost tourism and investment revenue.
---------------
valrossie
WORD OF MOUTH MARKETING

12:14 a.m.  
Anonymous SEO said...

This is an awsome article. 21Very basic but extermely effective movements to build a great body.
Hi, very interesting blog. Nice work!
"Oxford Street in Ghana" is a very nice article and news...
------
Girish
------
custom promotional posters--custom promotional posters

8:07 p.m.  
Anonymous forex trading said...

Thanks for post. It’s really informative stuff.I really like to read.Hope to learn a lot and have a nice experience here! my best regards guys!

12:20 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

1:17 p.m.  
Anonymous value quotes... said...

''The wireless music box has no imaginable commercial value. Who would pay for a message sent to nobody in particular?'' advertising interview 1920 ...

12:20 a.m.  
Anonymous Maria said...

Sunteti tari daca ati ajuns in Ghana :)

11:57 p.m.  
Anonymous Masaj erotic Pitesti said...

Cred ca v-ati distrat teribil in Ghana... Va doresc sa aveti parte de cat mai multe "iesiri" placute :)

11:44 a.m.  
Blogger Unknown said...


Post your ads here for free!!
Classified ads

6:59 a.m.  
Blogger Sophie Grace said...

I’m excited to uncover this page. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read !! I definitely really liked every part of it and i also have you saved to fav to look at new information in your site. Please search desksta to discover nice photos nice photos and videos on instagram.

9:30 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home